05,10 Karlstad….

Vilken tur jag har!!!!

Att få bli utmanad och att utmaningen går ut på att jag kommer vara i bättre form!

Första tanken är ju förstås, hur ska jag klara det här? 16 juni är ganska snart och jag vägrar tanken att jag ska gå delar av loppet! Nej, milen ska springas! Helst runt en timme!

Förutom att Linda (troligen) kommer att jaga på, kommer jag förbereda mig genom att ta del av MarathonEmmas goda råd. Där är vi just nu inne i en fas att lägga om kosten. För första gången i mitt liv äter jag vegetarisk kost och följer modellen Clean Eating. Det låter vettigt dvs kortaste vägen för råvarorna till tallriken.  Motivet är att få bort sockersuget. Går faktiskt riktigt bra. Även om det finns situationer som triggar på ganska rejält!

Hittills har jag ägnat mig år powerwalk. Vissa dagar både morgon och kväll.

Ikväll har jag coachingmöte med Emma och jag tror att promenaderna så sakteliga kommer övergå till löpning.

Tack för möjligheten!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.