Fokuserad för att bygga framgång

Det gamla ordspråket, ”Rom byggdes inte på en dag”, gäller här, tyvärr. Att inte få se resultat direkt är jobbigt och utmanade ( om man har min personlighet..). De är det som är fördelen när man är idrottare, tävlar man så får man resultatet direkt men vet vad man skall göra om man skall ändra i ett träningsupplägg eller ta lite extra vila att få upp formen osv.

Men när man bygger företag har jag lärt mig att man måste hålla fokus och kanske vänta på resultatet. Bara för att man startar ett företag kan man inte räkna med att omedelbart tjäna pengar.

För att jag skall kunna hålla fokus måste jag ha mååååånga delmål innan det stora målet nås som jag egentligen tycker borde gå snabbare att nå.

Jag har följande mantra bland annat det figurerar mycket i mitt huvud både på gott och ont

  • Lär av konkurrenterna inte jämföra ( lättare sagt än gjort)
  • Det finns alltid en plats för en ny spelare på marknaden, det är bara upp till oss själva
  • Inget är omöjligt , nu köööör vi attityd!

Linda 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.