Nyårslöfte

Hej Christina

 

Ryktet har nått mig att du skall bli lite extra sportig i år, spännande.

Jag har alltid nyårslöften om än det ena eller det andra. I år är det att träna upp kroppen (igen). Man mår ju så mycket bättre då!

Jag tycker att det låter klokt, jag har alltid levt ett sportigt liv kanske inte ett helt hälsomässigt bra sportliv, då elitidrott kanske inte är så hälsosamt. Nu lever jag ett betydligt lugnare träningsliv och målet är att bli ännu lugnare.

Men du, springer du Karlstad stadslopp med mig? (vi behöver inte springa ihop..)

Oj, oj Linda! Trodde aldrig att Du skulle fråga! ? Med lite vånda svarar jag absolut Ja! ….Om jag får springa i min takt!!

Jag tänker så här om du hänger på Karlstad stadslopp så skulle jag vilja följa din träning fram till juni då det är dags. Jag vill veta allt, hur du tänker, tränar och äter får jag det?

Taget! Jag har precis börjat en kurs hos MarathonEmma, en Kickstart så jag kommer ha fokus på både mat och träning!

Om du delar med dig så kan jag berätta hur jag tänker, tränar och äter fram till loppet och så kör vi några pass ihop, vad tror du om det?

Låter kanon! Men jag skulle också vilja ”utsätta”  dig för en utmaning! Är det ok?

Du ska tillsammans med mig någon gång under sommaren spela en låt på dragspel! Kanske någon kan komma med ett förslag på lämplig plats!?!

Driver du med mig, det är lättare att springa än att spela dragspel.. men ok jag bangar inte jag är på.

Vad det gäller min träning så rullade den på ganska bra under hösten sen fick jag ett litet bakslag under jul och fick ont i min höft igen. Nu har jag kontroll på läget och kan springa igen. Löpträning så länge jag är hel är inga problem den prioriterar jag allt som oftast mitt stora problem är min kärlek till skräpmat. Det är något som jag skulle behöva jobba lite extra med.

Min första löptävling för året är söndagen den 28 januari då skall jag springa halvmaraton i Marrakech

Linda 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.