Möjligheten med möten IRL

Igår blev jag uppringd av en person som sa att vi hade träffats för ett par år sedan. Hon var nu på visit i stan och ville bara kolla om det var möjligt att träffas! Jag visste mycket väl vem personen var, men helt ärligt så var jag inte säker på hur hon såg ut.

Sagt och gjort- idag åt vi frukost tillsammans på ett hotell i stan! Så fantastiskt trevligt! Vi pratade oavbrutet i en timme om allt möjligt – från fritidsintressen till jobb. Till och med en del om tänkbara samarbeten!

Möten skapar möjligheter! Vi vet alla att det är viktigt att ha effektiva möten, vi ska vara väl förberedda och alla ska känna att det är rätt personer på plats. Det blir mer och mer vanligt med snabba telefonmöten eller SKYPE. Helt fantastiska hjälpmedel, men samtidigt vet vi också att det oftast händer oväntade saker i möten där man möts ”face to face”.

Så, egentligen skulle man ta för vana att då och då se till att träffa nya personer IRL. Det ger energi och det skapar nya möjligheter till ”makingbusiness”! Och som i mitt fall- det är kul att bli uppringd, någon har tänkt och gjort en handling! Det är bara att våga!

Christina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.