Hånfulla grodor

Har ett företag lite motgång så kan oändligt många processer som starta upp. Man får som chef ”den känslan”, känslan att man står där på ett nöjesfält med hammaren i handen för att slå ner grodan som dyker upp med sitt hånfulla leende ur ett hål och har man väl fått ner en så pluppar en annan upp, tar de aldrig slut? Det gör det, tiden kommer ikapp

Som idrottare fick man lära sig ”Att hålla en jämn hög nivå krävs mycket mentalt arbete” Detta gäller i vilket område som helst, att hålla fokus och inte tappa kontrollen när en ny groda pluppar upp. Vad gör du? Du ler tillbaka och välkomnar den! Vill du sticka ut som ledare och inte bara som ledare utan sticka ut i mängden för vem vill inte det? (åtminstone om det är på ett positivt sätt)

Den som lyckas hålla humöret uppe även när det går emot sticker definitivt ut i mängden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.