Att släppa taget och ta semester!

Inte det lättaste! Fråga oss som hela tiden är uppkopplade och vill vara först med det senaste.

Men någonstans är det klart att man mår bra av att för en stund släppa på alla krav och måsten och helt enkelt bara vara! För egen del är det ofta så att semestern fylls av andra typer av arbetsuppgifter. T ex måla hus, rensa garaget, fixa garderoben. Fantastisk känsla när det är avbockat!

Men, det är bara att inse att vi hinner kanske inte allt på en semester. Framförallt om man ska vara utvilad när man ska börja arbetet igen efter några veckor. En kollega sa till mig en gång, ”det är semestern jag väntar på hela året” . Om det är så, så kanske man bör fundera på om man ska dela upp ledigheten och få njuta av känslan vid flera tillfällen. Eller, är det dags att byta jobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.